S&B International is een Nederlands bedrijf, dat sinds 1955 technische borstels produceert voor professionele gebruikers in de meest uiteenlopende takken van industrie, zoals metaalconstructie, beton- en steenfabrieken, scheepsbouw, kassenbouw, meubelindustrie, motorenrevisie, installatiebedrijven, voeding- en geneesmiddelen industrie, winturbines, olieskimmers enz. enz. Naast het uitgebreide SuperBrush® programma maken wij ook borstels ‘op maat’. Als partner voor handel en industrie staan we garant voor een deskundig advies en een vakkundige oplossing. SuperBrush® producten worden vrijwel altijd uit voorraad geleverd. Voor leveringen binnen Nederland geldt: vóór 12 uur besteld, de volgende dag bij de klant in huis (o.o.v.). Maatwerk duurt iets langer.
Kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid

Voor S&B zijn dit de voorwaarden voor een langdurige relatie. Uitgebreide testen maken een belangrijk deel uit van de ontwikkeling van elk nieuw product. Op computergestuurde, volautomatische machines wordt het SuperBrush® assortiment geproduceerd. Een kwaliteitszorgsysteem staat garant voor een continue hoogwaardige kwaliteit. Veel van de SuperBrush® artikelen zijn ook in stuksverpakkingen leverbaar. De gedecoreerde kartonnen verpakking kan ook aan de achterwand van het schap worden opgehangen. De verpakkingen zijn van EAN codes voorzien.
Meerwaarde van een specialist

S&B International heeft als doel voor elk gebruik de juiste borstel te ontwikkelen. De kennis en de deskundigheid van onze medewerkers zijn de basis om dit veeleisende doel dagelijks te bereiken. Een goede beoordeling van de toepassing en omstandigheden enerzijds en de keuze van het type borstel en het bezettingmateriaal anderzijds, zijn van doorslaggevende betekenis voor de ontwikkeling van de juiste borstel. De veronderstelling dat een specialist duurder is dan een ‘totaalleverancier’ is een misvatting. Vanzelfsprekend is maatwerk meestal duurder dan een standaard product. Maar daar staat tegenover dat de klant verzekerd is van een goed stuk gereedschap dat is afgestemd op zijn behoefte en toepassing en optimaal functioneert. Tijdig een specialist inschakelen levert geld op.

Start typing and press Enter to search