Introductie

S&B International is een Nederlands bedrijf, dat sinds 1955 technische borstels produceert voor professionele gebruikers in de meest uiteenlopende takken van industrie, zoals metaalconstructie, beton- en steenfabrieken, scheepsbouw, kassenbouw, meubelindustrie, motorenrevisie, installatiebedrijven, voeding- en geneesmiddelen industrie, winturbines, olieskimmers enz. enz. Naast het uitgebreide SuperBrush® programma maken wij ook borstels ‘op maat’. Als partner voor handel en industrie staan we garant voor een deskundig advies en een vakkundige oplossing. SuperBrush® producten worden vrijwel altijd uit voorraad geleverd. Voor leveringen binnen Nederland geldt: vóór 12 uur besteld, de volgende dag bij de klant in huis (o.o.v.). Maatwerk duurt iets langer.

Kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid

Voor S&B zijn dit de voorwaarden voor een langdurige relatie. Uitgebreide testen maken een belangrijk deel uit van de ontwikkeling van elk nieuw product. Op computergestuurde, volautomatische machines wordt het SuperBrush® assortiment geproduceerd. Een kwaliteitszorgsysteem staat garant voor een continue hoogwaardige kwaliteit. Veel van de SuperBrush® artikelen zijn ook in stuksverpakkingen leverbaar. De gedecoreerde kartonnen verpakking kan ook aan de achterwand van het schap worden opgehangen. De verpakkingen zijn van EAN codes voorzien.

Meerwaarde van een specialist

S&B International heeft als doel voor elk gebruik de juiste borstel te ontwikkelen. De kennis en de deskundigheid van onze medewerkers zijn de basis om dit veeleisende doel dagelijks te bereiken. Een goede beoordeling van de toepassing en omstandigheden enerzijds en de keuze van het type borstel en het bezettingmateriaal anderzijds, zijn van doorslaggevende betekenis voor de ontwikkeling van de juiste borstel. De veronderstelling dat een specialist duurder is dan een ‘totaalleverancier’ is een misvatting. Vanzelfsprekend is maatwerk meestal duurder dan een standaard product. Maar daar staat tegenover dat de klant verzekerd is van een goed stuk gereedschap dat is afgestemd op zijn behoefte en toepassing en optimaal functioneert. Tijdig een specialist inschakelen levert geld op.

Samenwerking en ondersteuning

S&B werkt samen met zowel de (groot-)handel als de industrie. Aan de handel bieden wij ondersteuning bij verkoopactiviteiten. Dit kan zijn bij het samenstellen van een productcatalogus of website of het ontwikkelen van acties of actiefolders. Ook scholingen aan verkoopmedewerkers behoort tot de mogelijkheden. De opdracht voor het ontwikkelen voor en leveren van borstels aan de industrie gebeurt vaak zonder directe tussenkomst van de groothandel. Voor veel technische groothandels is het gebruik van borstels bij hun afnemers onbekend. Men doet hiermee afbreuk aan hun imago van ‘totaalleverancier’. S&B ondersteunt de groothandel bij het adviseren van de juiste borstel. Voor S&B is de (groot-)handel de spin in het web.

Borsteltechniek op maat

SUPERBRUSH borstels zijn kwaliteitsborstels. S&B International produceert sinds 1955 in haar fabriek te Alkmaar jaarlijks vele miljoenen borstels. Een hoeveelheid die alleen haalbaar is met een speciale technische uitrusting. Computer gestuurde volautomatische machines staan garant voor de hoge eisen aan kwaliteit en productiviteit. Uit onze magazijnen kunnen wij U zeer snel vele standaard borstels leveren alsmede de speciaal volgens specificatie van onze klanten geproduceerde borstels. In onze testruimte worden borstels op standtijd gecontroleerd om zo de hoogste kwaliteit te bereiken, Voor klanten die borstels nodig hebben voor speciale doeleinden, kiezen wij doormiddel van testen het juiste borsteltype. Ook op kleine series of enkele stuks zijn wij geheel voorbereid.

Start typing and press Enter to search